Tinktura Chaga (Inonotus obliquus), brez alkohola,100ml

87.90

& Brezplačna dostava

Tinktura Chaga (Inonotus obliquus)
Količina: 100ml
Tinktura vsebuje gobo Chaga (Inonotus obliquus) certifircirano organske pridelave in rastlinski glicerin.
TINKTURA NE VSEBUJE ALKOHOLA!

Tinktura gobe Chaga je prehransko dopolnilo.

Chaga (Inonotus obliquus) je močna zdravilna goba, ki raste na brezi v hladnih podnebjih. Bogata je z antioksidanti, predvsem superoksid dismutazo (SOD), ki pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom. Čaga podpira imunsko funkcijo z izboljšanjem naravne obrambe telesa in ima protivnetne lastnosti, ki lahko zmanjšajo vnetja. Spodbuja prebavno zdravje, podpira delovanje srčno-žilnega sistema in je bila preučevana zaradi svojih potencialnih protirakavih lastnosti. Poleg tega čaga pomaga uravnavati raven sladkorja v krvi in izboljšuje splošno zdravje kože.

Šifra: 2142-1-1 Kategorija:

Tinktura Chaga (Inonotus obliquus)
Syn.: Clinker Polypore, Cinder conk, Black Mass Polypore, Birch Canker Polypore, norwegian: Kreftkjuke’, Kabanoanatake, Bai Hua Rong

Količina: 100ml
Tinktura vsebuje gobo Chaga (Inonotus obliquus) certifircirano organske pridelave in rastlinski glicerin.
TINKTURA NE VSEBUJE ALKOHOLA!

Tinktura gobe Chaga je prehransko dopolnilo.

Goba Chaga je gojena brez uporabe pesticidov in je certificirano organske pridelave.

Čaga (Inonotus obliquus) je močna zdravilna goba, ki raste na brezi v hladnih podnebjih. Bogata je z antioksidanti, predvsem superoksid dismutazo (SOD), ki pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom. Čaga podpira imunsko funkcijo z izboljšanjem naravne obrambe telesa in ima protivnetne lastnosti, ki lahko zmanjšajo vnetja. Spodbuja prebavno zdravje, podpira delovanje srčno-žilnega sistema in je bila preučevana zaradi svojih potencialnih protirakavih lastnosti. Poleg tega čaga pomaga uravnavati raven sladkorja v krvi in izboljšuje splošno zdravje kože.

 

Inovativni gobji prehranski dodatki: 

  • nov, inovativen proces ekstrakcije
  • kombinira prednosti tako etanolne, hladne in vroče vodne ekstrakcije
  • končni produkt je BREZ ALKOHOLA
  • izboljšana biodostopnost telesu – sestavine Cordycepsa se lahko lažje absorbirajo v telesu
  • 100 % naravno, veganske sestavine organske pridelave
  • tinktura (tekoči izvleček) vsebuje zgolj gobo Cordycels in rastlinski glicerin
  • brez dodanih sladkorjev (vsebuje samo naravno prisotne sladkorje 1)
  • brez kemično-sintetičnih sestavin, brez radioaktivnih-jederskie in mikrobno-bakterijske kontaminacije 2.

1) Gobe, uporabljene v tem produkti, vsebujejo naravno prisotne ogljikove hidrate in sladkorje, vključno s polisaharidi/betaglukani

2) Po navedbah analize AGRLAB Group so Gluckspilze tinkture brez pesticidov, PAHs (Polycyclic aromatic hydrocarbons – plasticisers) in radiokativnega-jederskega sevanja. To pomeni, da so te snovi, niso zgolj pod zakonsko določeno mejo, ampak v produktih nezaznavne. Podrobne laboratorijske raziskave so na voljo na zahtevo.

Priporočljivi vnos: Dnevno užite 5m (1 čajna žlička) tinkture razstopljene v kozarcu vode ali soka, 30 min pred obrokom. Med obdobji povečane potrebe po hranilih, dnevni vnos lahko povečate na do 2krat dnevno 10ml (2 krat dnevno – zjutraj in zvečer  vsakič 2 čajni žlički).

Zahvaljujoč izboljšani biodostopnosti, zgolj z 1 čajno žličko (5ml) tinkture Gluckspilze, telo lahko abrorbira enako količino polisaharidov in drugih snovi v gobi, enako kot bi jih dobili iz 38 kapsul Chage v prahu.

Gluckspilze tinkture oz. tekoči ekstrakti so izdelani z uporabo posebnega proces ekstakcije, specifično razvitega za ta namen. Ta nova tehnologija proizvodnje njihove produkte razloči od vseh klasičnih prehranskih dopolnil izdelanih iz gob, ki jih najdete na trgu.
Z uporabo te tehnologije, je prvič možno izvleči vse organske in ne-organske spojine gobe in jih v tekoči obliki koncentrirati. Rezultat tega je holisitični gobji prehranski dodatek najvišje kakovosti.

 

Predhodno so bili na voljo ekstrakti v prahu, ki so bili izdelani s preprosto vroče-vodno ekstrakcijo in so vsebovali zgolj vodotopne sestavine, prisotne v gobi – večinoma polisaharie. Druge pomembne sestavine, ki so lipofilne, kot npr. slabo vodotopne terpenske spojine, vključno v visoko aktivnih triterpenom in lipofilnimi vitamini, niso prisotne v ekstraktih v prahu.

Nova formula prav tako izboljšuje biodostopnost, kar pomeni, da so spojine ki so prisotne v ekstraktu lažje in bolje resorbirane in izkoriščene v našem telesu.
Ta nov inovativen proces vodi do produkta, ki vsebuje celoten spekter aktivnih gobjih sestavin v visoko koncentrirani tekoči obliki, ki ga telo optimalno izkoristi.

Inovativen proces ekstrakcije
Goba Chagai, ki jih najdete v ekstraktu Gluckspilze so pridelane na certificirani surovih materialih, pridobljenih na 100% ogranskih kmetijah. Po obiranju so gobe nežno posušene, da čim bolje ohranijo spojine. Naslednji korak je alkoholna ekstrakcija.
Kot sredstvo za ekstrakcijo je uporabljen čisti organski etanol, destiliran iz ekološko pridelanih žit. Ta korak v procesu ekstrakcije traja nekaj dni, med katerimi se alkoholno topne sestavine izločijo iz gob. Po tem koraku se gobe filtrirajo in pripravijo na naslednji korak. Alkohol je odstranjen iz ekstrakta s pomočjo destilacije, kar zagotovi, da je končni produkt brezalkoholni.
Naslednji korak je ekstrakcija z vodo. Ta proces raztaplja vodotopne sestavine iz gobjega materiala. Na koncu procesa izdelave se oba ekstrakta združita in homogenizirata z organskim glicerinom iz sončničnih semen. Glicerin je telesu prijazen naraven material, ki ščiti vitaminske in mineralne molekule in preprečuje zmanjšanje kvalitete in razpad aktivnih agentov med hrambo. Izboljšuje tudi resorpcijo sestavin tudi pri črevesnih težavah in daje tekočini prijeten okus.

Proizvajalec:  Tyroler Glückspilze®, Avstrija.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tinktura Chaga (Inonotus obliquus), brez alkohola,100ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Morda vam bo prav tako všeč…