Magnezijevo olje – Esenca

15.00

& Brezplačna dostava

Za zunanjo uporabo

Visoko koncentrirana vodna raztopina čistega magnezijevega klorida, brez dodanih konzervansov.

100 ml
100% naravni vir
Veganom prijazno
100 ml = 800 potiskov

Availability: Na voljo po naročilu

Šifra: 1171 Kategorija:

Za zunanjo uporabo

Visoko koncentrirana vodna raztopina čistega magnezijevega klorida, brez dodanih konzervansov.

100 ml
100% naravni vir
Veganom prijazno
100 ml = 800 potiskov

 

Magnezijevo olje? Magnezijevo olje je pravzaprav magnezijeva slanica, koncentrirana, 31-odstotna raztopina magnezijevega klorida heksahidrata. 100 % naravni vir pridobljen na uradnem črpališču Zechstein Inside® več kot 250 milijonov let let starega posušenega morja, ki se nahaja 1600 metrov pod površjem, kar zagotavlja kakovost in čistost recepture magnezijevega olja in je najboljše magnezijevo olje proizveden v skladu z BDIH normativi za naravno kozmetiko.

Pri čem lahko pomaga magnezijevo olje?

Zniževanju visokega krvnega tlaka, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, uravnavanju elektrolitov, sindromu nemirnih nog,(nemirne noge) preprečevanju možganske kapi in okrevanju po kapi, odpravljanju nespečnost, krepitvi zdravja srca, ohranjanju zmožnosti spomina, odvajanju strupov in težkih kovin iz telesa, izgradnji kosti in tvorbi beljakovin, ohranjanju zdravih zob, pomirjanju živčnega sistema, izločanju inzulina in presnovi krvnega sladkorja, izboljšanju prebave, preprečevanju mišičnih krčev ter premagovanju depresije, migren in razdraženosti. Za odpravljanje zobnih oblog, krepitev in ohranjanje zdravih dlesni. Ob čiščenju zob nanesete 1 do 2 razprška na dlesni in zobe. Za regeneracijo utrujenih mišic in sklepov. Je ključnega pomena za zdravje ljudi in se uporablja pri več kot 600 celičnih reakcijah. Lahko bi rekli Magnezijevo olje za zdravje.

Z magnezijevim oljem lahko blažite:

Luskavico, krčne žile na nogah, krče v nogah in rokah, ki so posledica fizičnih naporov, simptome utrujenosti, izčrpanosti, depresije in osteoporozo.

Komu najposteje primanjkuje magnezija?

Starejši populaciji (k zmanjšanju ravni magnezija prispevajo številna zdravila) diabetikom, aktivni populaciji, športnikom (prekomerno izločanje s potenjem), poslovnežem (zaradi stresa telo porablja magnezij), ljudem, ki so jim predpisane različne diete, in tistim, ki pijejo veliko alkohola (telo ne more zadržati dovolj magnezija).

Stranski učinki?

Da se koža navadi, na začetku uporabe nanašajte nekoliko manjšo količino magnezijevega olja večkrat na dan. Pri visoki koncentraciji magnezijevega olja lahko pride do pekočega občutka, ki pa ob redni uporabi izgine. Večje pomanjkanje magnezija povzroča srbečo kožo. Na začetku lahko olje malce razredčimo s prekuhano ali destilirano vodo, dokler se koža ne navadi večje koncentracije. magnezijevega olja Je ključnega pomena za zdravje, ker procesira pri večkot 300 celičnih reakcijah v telesu za njegovo delovanje. Magnezijevo olje Esenca deluje na telo, kot, jutranje kopanje v čistem morju, saj olje ne vsebuje nobenih konzervansov. Magnezijevo olje Esenca poskrbi za dnevno potrebo po magneziju, za regeneracijo utrujenih mišic in sklepov,se hitro absorbira ne pušča solne sledi na koži.

Vsebnost: 10 razprškov vsebuje vsaj 150 mg magnezija, kar je 40 % priporočenega dnevnega odmerka.

Izdelek je preverjene farmacevtske kakovosti in je primeren tudi za otroke in nosečnice. Pri otrocih, mlajših od 12 let, uporabite polovico odmerka.

Ni preizkušeno na živalih.

Veganom prijazno.

Proizvaja in polni: Tomo Brzin s.p., Riharjeva ulica 8,  1000 Ljubljana

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magnezijevo olje – Esenca”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…