Konopljini CBG Vršički 10g

25.00

Konopljini vršički vsebujejo, ročno obrane, zrele vršičke industrijske konoplje pridelane na kmetiji Jarc na Dolenjskem.

Konopljini vršički oz. konopljini cvetovi so ročno obrani in izbrani, zapakirani v trajnostni stekleni embalaži, ki jo lahko pri nas ponovno napolnite z vršički. Dišeči vršički konoplje so bogati s trihomi, trepeni in kanabinoidi (CBD,CBG) ter ne presegajo najvišje zakonsko dovoljene vsebnosti THC (<0.2%).
Konopljini vršički, ki so zrasli na njivi naše kmetije imajo svež in nežen vonj, ki spominja na citruse. S podtonom hmeljnic zaokrožijo okus, ki da izjemno bogato in prijetno aromo.

Neto količina: 10g
Vsebina:
100% Sušeni konopljini vršički  (Cannabis Sativa L-var.Sativa). Vsebnost THC <0.2%.

Šifra: 1417-1 Kategorija:

Konopljini CBG vršički

Konopljini vršički vsebujejo, ročno obrane, zrele vršičke industrijske konoplje pridelane na kmetiji Jarc na Dolenjskem.

Konopljini vršički oz. konopljini cvetovi so ročno obrani in izbrani, zapakirani v trajnostni stekleni embalaži, ki jo lahko pri nas ponovno napolnite z vršički. Dišeči vršički konoplje so bogati s trihomi, terpeni in kanabinoidi (CBG, CBD) ter ne presegajo najvišje zakonsko dovoljene vsebnosti THC (<0.2%).
Konopljini vršički, ki so zrasli na njivi naše kmetije, imajo svež in nežen vonj, ki spominja na citruse. S podtonom hmeljnic zaokrožijo okus, ki da izjemno bogato in prijetno aromo.

Neto količina: 10g
Vsebina:
100% Sušeni konopljini vršički  (Cannabis Sativa L-var.Sativa). Vsebnost CBG 5,88%,  THC < 0.2%.

Analizni certifikat opravilo podjetje Spectral Fingerprints.

Stekleno embalažo ponovno uporabite za zelišča, začimbe ali čaje. Lahko pa jo pri nas ponovno napolnite s konopljinimi vršički!

Za večje količine nas kontaktirajte na email: jarckmetija@gmail.com

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Konopljini CBG Vršički 10g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Morda vam bo prav tako všeč…