Konopljini CBG Vršički 10g

25.00

& Brezplačna dostava

Konopljini vršički vsebujejo, ročno obrane, zrele vršičke industrijske konoplje pridelane na kmetiji Jarc na Dolenjskem.

Konopljini vršički oz. konopljini cvetovi so ročno obrani in izbrani, zapakirani v trajnostni stekleni embalaži, ki jo lahko pri nas ponovno napolnite z vršički. Dišeči vršički konoplje so bogati s trihomi, trepeni in kanabinoidi (CBD,CBG) ter ne presegajo najvišje zakonsko dovoljene vsebnosti THC (<0.2%).
Konopljini vršički, ki so zrasli na njivi naše kmetije imajo svež in nežen vonj, ki spominja na citruse. S podtonom hmeljnic zaokrožijo okus, ki da izjemno bogato in prijetno aromo.

Neto količina: 10g
Vsebina:
100% Sušeni konopljini vršički  (Cannabis Sativa L-var.Sativa). Vsebnost THC <0.2%.

Ni na zalogi

Šifra: 1417-1 Kategorija:

Konopljini CBG vršički

Konopljini vršički vsebujejo, ročno obrane, zrele vršičke industrijske konoplje pridelane na kmetiji Jarc na Dolenjskem.

Konopljini vršički oz. konopljini cvetovi so ročno obrani in izbrani, zapakirani v trajnostni stekleni embalaži, ki jo lahko pri nas ponovno napolnite z vršički. Dišeči vršički konoplje so bogati s trihomi, terpeni in kanabinoidi (CBG, CBD) ter ne presegajo najvišje zakonsko dovoljene vsebnosti THC (<0.2%).
Konopljini vršički, ki so zrasli na njivi naše kmetije, imajo svež in nežen vonj, ki spominja na citruse. S podtonom hmeljnic zaokrožijo okus, ki da izjemno bogato in prijetno aromo.

Neto količina: 10g
Vsebina:
100% Sušeni konopljini vršički  (Cannabis Sativa L-var.Sativa). Vsebnost CBG 5,88%,  THC < 0.2%.

Analizni certifikat opravilo podjetje Spectral Fingerprints.

Stekleno embalažo ponovno uporabite za zelišča, začimbe ali čaje. Lahko pa jo pri nas ponovno napolnite s konopljinimi vršički!

Za večje količine nas kontaktirajte na email: jarckmetija@gmail.com

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Konopljini CBG Vršički 10g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Morda vam bo prav tako všeč…