Informacije o dostavi

Dostava

DOSTAVA PAKETOV ŽE NASLEDNJI DAN!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 12. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani že isti delovni dan. Tako jih v veliki večini prejmete že naslednji delovni dan, odvisno od kurirja. Dokaj redko se zgodi, da katerega izdelka zaradi velikega povpraševanja žal nimamo na zalogi. V tem primeru obljubljamo dostavo v roku nekaj delovnih dni.

Nasvet: V kolikor ob naročanju izberete “Plačilo po predračunu” je postopek tak, da lahko oddamo naročilo v obdelavo šele, ko prejmemo plačilo. Ker včasih žal banka rabi tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, vam svetujemo, da nam ob svojem plačilu posredujete bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov jarckmetija@gmail.com da bo šlo vaše naročilo zagotovo najhitreje v obdelavo.

Trudimo se, da vsem omogočimo čim hitrejšo in seveda tudi zelo varno dostavo. Vsak izdelek skrbno izberemo, opremimo in jih nato predamo dostavni službi Pošte Slovenije, ki nato dostavi paket točno pred vaša vrata!

Pri izbiri naslova ob zaključku nakupa določite vaš željeni naslov dostave. Naslov dostave je lahko drugačen od vašega osebnega naslova – v tem primeru torej izbrane izdelke pošljemo na izbrani naslov.

Osebni prevzem

Osebni prevzem pošiljk je ob pravilno označenem naročilu mogoč med 8 in 19h po predhodnem naročilu na naslednjem naslovu:
Konopljarc, Blaž Jarc s.p.
Trgovinica Konopljarc
P.E. Mirna Peč
Dolenji Podboršt 7, Mirna Peč

Osebni prevzem je mogoč tudi brez predhodnega plačila preko spletne strani. V poslovni enoti  – trgovinici Konopljarc v Mirni Peči sprejemamo plačilo samo z gotovino.

Sledenje pošiljk

Pakete pošiljamo z dostavno službo Pošta Slovenije, zato je sledenje pošiljk možno na tem naslovu. V prazno polje vnesite 13 mestno sprejemno številko brez presledkov, ki bi jo morali dobiti v podrobnostih vašega naročila ali pa v e-mailu, ki ste ga prejeli naknadno. V primeru, da vaše pošiljke ne morete izslediti, nas prosimo kontaktirajte.

Oblika sprejemne številke Pošta Slovenije: “CH 0000 0000 1 SI”

Za vsa ostala vprašanja o dostavi in pošiljkah, nas prosimo pokličite na 051 325 235 ali pa nam pišite na jarckmetija@gmail.com. Z veseljem pomagamo.

Cenik dostave

Država Naročila DO 20€ Naročila NAD 20€
Slovenia 3,5€ BREZPLAČNO
Država Naročila DO 100€ Naročila NAD 100€
Države v EU prosim pišite nam za točen izračun poštnine BREZPLAČNO